Acasa Cuplu Ce filme sa urmariti pentru o seara romantica

Ce filme sa urmariti pentru o seara romantica

4 min de citit

Daca vrei ca seara voastra romantica sa fie cat mai placuta si sa contribuie la apropierea voastra, anumite filme va pot ajuta sa obtineti efectul dorit. Filmele de dragoste si nu numai, va pot aduce mai aproape sau pot contribui la crearea atmosferei.

Daca iti plac filmele si ati decis sa introduceti un film in programul serii voastre romantice, iata cateva filme care v-ar putea placea:

Filmele de dragoste creeaza atmosfera pe care o cautati

Daca amandurora va plac, pot ajuta ca seara sa devina si mai romantica. Pana la urma, scopul unui film de dragoste e sa creeze un tablou al relatiei reusite, ceea ce va da speranta si va creea o astmosfera placuta. Incearca sa alegi filme cu final fericit. Chiar daca Jurnalul e un film extrem de emotional, ar putea sa transmita si tristete si poate nu e chiar ceea ce cautati pentru o deara romantica.

Filmele de groaza arata cat esti de vulnerabila si cat e el de masculin

Nu pare o buna recomandare pentru o seara romantica, nu? Totusi, tendinta ta de a te proteja si de a te apara, tendinta care se va vedea cand te vei apropia speriata de el si vei cauta siguranta in bratele lui ar putea sa fie extrem de atragatoare pentru tine.

In plus, in cazul in care filmul ti se pare prea inspaimantator nu e nevoie sa il urmariti in totalitate. Un cuibarit in bratele partenerului poate duce la mai multa exprimare a afectiunii si ati putea sari peste film si sa treceti direct la “desert”.

Comediile relaxeaza, destind atmosfera

Chiar daca nu au nimic romantic, rasul poate duce la apropiere si la crearea unei stari de buna dispozitie si relaxare. In plus, comediile pot genera subiecte de conversatie, dar si momente amuzante si ulterior. Si cel mai bun moment sa te asezi la masa e chiar cel cand esti relaxat.

Totusi, cand ajungeti la masa, ar fi bine sa schimbati putin atmosfera pentru ca glumele si rasul nu merg foarte bine cu mancatul.

In definitiv, orice film care va place poate fi potrivit pentru seara voastra speciala, care va avea doar de castigat daca va relaxati amandoi la un film bun.

Incarca mai multe articole similare
Incarca mai mult de Cristina Popescu
Incarca mai mult in Cuplu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si...

Femeile la 40 de ani: o perioada de redescoperire si implinire

Varsta de 40 de ani marcheaza o etapa semnificativa in viata unei femei, aducand cu sine o…