Acasa Comunicate Completeaza-ti echipa si posteaza gratuit anunturi de angajare pe Trend-Jobs

Completeaza-ti echipa si posteaza gratuit anunturi de angajare pe Trend-Jobs

5 min de citit

Angajatii talentati sunt valorosi pentru orice companie, iar procesul de recrutare ar trebui sa inceapa din timp, concurenta fiind foarte mare. Profita de posibilitatea de a plasa un anunt gratuit de angajare pe Trend-Jobs.ro si completeaza-ti echipa cu oameni de succes!

Fii cu un pas inaintea concurentilor tai si adu in firma ta oamenii talentati de care ai nevoie. Pe Trend-Jobs.ro poti face acest lucru in fiecare luna pana pe 31 decembrie 2022, oferta fiind valabila doar pentru domeniile non-adult.

De ce sa postezi un anunt de angajare pe Trend-Jobs.ro

Trend-Jobs.ro este o platforma de joburi bine realizata care devine din ce in ce mai populara printre persoanele care cauta un loc de munca. Este usor de utilizat si ofera firmelor angajatoare posibilitatea de a posta un anunt gratuit pe luna, oferta fiind valabila doar pana la sfarsitul anului. De asemenea, candidatii pot sa isi creeze cont, sa isi realizeze CV-ul si scrisoarea de intentie si sa aplice la anunturi.

Ca angajator, pe Tend-Jobs ai acces rapid la un numar nelimitat de CV-uri trimise de candidat si poti interactiona extrem de usor cu aplicantii, lucru care poate grabi procesul de recrutare. 

Trend-Jobs.ro este locul unde angajatorii pot gasi oamenii talentati de care au nevoie, iar candidatii pot gasi joburile pe care si le doresc. Si, pentru ca oamenii talentati din firma ta sunt valori greu de inlocuit, acesta este locul unde excelenta, talentul si experienta isi pot da mana pentru a-ti conduce compania pe un drum de succes.

Cum postezi un anut gratuit de angajare

Asa cum deja am mentionat, Trend-Jobs.ro este usor de utilizat, pasii pentru postarea unui anunt de angajare fiind cat de poate de intuitivi. Incepe prin a-ti crea cont de anagajator pe site si apoi trimite un email la adresa office@trend-jobs.ro cu numele companiei pentru care vrei sa postezi anunturile de angajare. In cel mai scurt timp vei primi un cod pentru incarcarea anuntului tau care, pana pe 31 decembrie 2022 se poate face gratuit, in limita unui anunt pe luna.

Cate anunturi poti posta pe luna

Firmele angajatoare pot posta in fiecare luna oricat de multe anunturi doresc, insa numai unul dintre acestea este gratuit pana pe dat de 31 decembrie 2022. Pentru restul poti alege un pachet de postare convenabil, in functie de necesitati si de bugetul alocat pentru angajari. Poti face postarea folosind toate campurile de pe platforma sau le poti elimina pe cele irelevante pentru pozitia disponibila in compania ta.

Investeste inteligent si constant in procesul de recrutare si profita de oferta de postare a unui anunt de angajare gratuit, o data pe luna, pana pe 31 decembrie 2022! Este cea mai buna solutie pentru a vedea CV-urile candidatilor de pe aceasta platforma de job-uri si de a gasi oamenii talentati de care ai nevoie in firma ta!

Pentru mai multe informatii poti trimite email la adresa office@trend-jobs.ro sau poti suna la numarul 0770.399.614. 

Incarca mai multe articole similare
Incarca mai mult de Miruna Stancu
Incarca mai mult in Comunicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si...

Cum să te bucuri din plin de plajă în această vară toridă – sfaturi utile pentru sănătatea ta!

Vara este anotimpul perfect pentru a te relaxa pe plajă și a te bucura de soare, nisip și …