Acasa Noutati 5 celebritati care au fost nevoite sa faca testul de paternitate

5 celebritati care au fost nevoite sa faca testul de paternitate

6 min de citit

Uneori si vedetele se pot gasi in situatia in care sunt obligate sa faca un test de paternitate, motivul fiind cel mai des discreditarea drepturilor parintesti. Procesele de paternitate apar si dispar frecvent din lumina reflectoarelor si, uneori, rezultatele testelor ADN sunt surprinzatoare atat pentru vedetele implicate, cat si pentru public si fani.

Iata cateva vedete implicate in procese celebre de contestare a paternitatii.

Eddie Murphy

Eddie Murphy a divortat in 2006 si a inceput sa se intalneasca cu Melanie Brown, fosta solista a trupei Spice Girls. La scurt timp, Brown a dezvaluit ca este insarcinata cu Eddie Murphy, acesta refuzand sa recunoasca paternitatea copilului. Un test ADN facut in 2007 a dovedit, insa, ca el este tatal, dar chiar si asa, Eddie nu s-a aratat interesat de fiica sa, Iris, si nu a intrat in contact cu ea.

Kourtney Kardashian

In 2008, in timpul unei pauze in relatia pe care o avea cu Scott Disick, Kourtney Kardashian a avut o aventura cu modelul masculin Michael Girgenti. Dupa noua luni, Kourtney a avut primul ei copil, un baiat pe nume Mason. In 2013, Michael a intentat un proces de revendicare a custodiei lui Mason, dar rezultatele testelor de paternitate au relevat ca nu el este tatal copilului.

Keanu Reeves

Adoratia fanilor poate deveni obsesie cu consecinte enervante si chiar devastatoare. In 2009, Keanu Reeves a fost acuzat de Karem Sala, una dintre fanele sale, ca este tatal a patru dintre copiii ei. Aceasta l-a adus pe Keanu in instanta, cerand 150.000 de dolari pe luna pentru intretinerea copiiilor si 3 milioane de dolari pe luna pentru intretinerea sotului. Testul ADN a confirmat ca actorul nu este tatal copiilor si procesul a fost inchis, insa Keanu a ramas cu amintirea unor momente care l-au marcat neplacut.

Steve Jobs

In 1978, inainte ca Steve Jobs sa devina personalitate de top in IT, iubita sa din liceu, Chris-Ann Brennan a ramas insarcinata, nascand o fata pe nume Lisa Nicole Brennan-Jobs. Timp de doi ani, Steve Jobs a negat paternitatea, sustinand ca este infertil. Chiar daca un test de paternitate a confirmat ca el este tatal, Steve a ales sa nu se implice in cresterea Lisei pana in 1986 cand s-au cunoscut si au inceput sa petreaca mai mult timp impreuna.

Jude Law

Si Jude Law a fost implicat intr-un litigiu de paternitate cu modelul Samantha Burke. Acest eveniment a avut loc in 2008 dupa o scurta aventura dintre acestia, aventura care a dus la nasterea unei fetite. Testele ADN au dovedit ca Law era tatal, iar acesta a dorit sa fie implicat in viata copilului, fara a avea, insa, o relatie cu mama fetitei.

Din pacate, nu numai vedetele sunt implicate in procese de paternitate care sunt dificile si creeaza un real disconfort. Daca te confrunti cu probleme de paternitate, vei avea nevoie de un avocat cu experienta care, cu tact, delicatete si profesionalism, sa te poata sustine. Poti apela cu incredere la cabinetul de avocat din Braila Antohe Dan, care se afla in topul avocatilor din zona si iti poate oferi suport profesional in dreptul familiei.

“Am experienta necesara si numeroase cazuri de paternitate solutionate si sunt sigur ca te pot ajuta. Stiu cat de importante sunt in aceste situatii confidentialitatea si discretia si ma angajez sa actionez cu tact si profesionalism astfel incat imaginea ta sa nu aiba de suferit.” Avocat Antohe Dan

Incarca mai multe articole similare
Incarca mai mult de Vlad Jaleriu
Incarca mai mult in Noutati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si...

Ceasuri cu licheni si mesaj personalizat pentru un decor unic

Ceasurile cu licheni si mesaje personalizate promit un decor unic in orice spatiu. Formele…