Acasa Beauty Ceasuri cu licheni si mesaj personalizat pentru un decor unic

Ceasuri cu licheni si mesaj personalizat pentru un decor unic

5 min de citit

Ceasurile cu licheni si mesaje personalizate promit un decor unic in orice spatiu. Formele geometrice deosebite, care merg pe o linie simpla, precum si combinatiile cromatice elegante, le transforma in obiecte decorative aspectuoase si, totodata, functionale.

Decorate cu licheni/muschi stabilizati si plante criogenate, ceasurile de perete pot fi personalizate cu textul dorit, reprezentand, astfel, o modalitate ideala de a detine sau oferi decoratiuni ori cadouri unice, semnificative. Alegerea unor decoratiuni cu licheni si muschi ce indeplinesc functia unui ceas de perete reprezinta o idee originala pentru adaugarea unei note in plus decorului.

Personalizarea implica, de asemenea, faptul ca ceasurile cu licheni pot fi realizate prin utilizarea unor materiale diferite, optandu-se, astfel, nu doar pentru subiectul care urmeaza a fi expus in tema decoratiunii, ci si pentru dimensiunea sau culoarea dorite. Fiecare dintre ele au caracteristici diferite, ce pot fi stabilite in functie de preferinta/rezultatul care urmeaza sa fie obtinut, de locul in care intentionezi sa integrezi decoratiunea sau in functie de persoana careia ii vei darui cadoul.

Ceasuri personalizate cu mesaje speciale

O modalitate originala de a oferi cadouri speciale persoanelor importante din viata ta consta in daruirea unor decoratiuni cu licheni si mesaje personalizate. Pe langa faptul ca pot fi adaptate la preferintele si bugetul personal, ceasurile cu licheni confera o valoare sentimentala deosebita, facand ca momentul daruirii cadoului sa fie unul special si memorabil. Optiunile sunt variate si pot fi adaptate la orice ocazie, fie ca vorbim de aniversari, familii, cununii sau tematice cu anotimpuri care pentru cel care primeste tabloul ar avea o semnificatie aparte.

Sunt daruri frumoase, bine alese, care inglobeaza tot respectul, toata iubirea si pretuirea fata de persoana careia le daruiesti. Produc emotii pozitive si sunt cadoul potrivit pentru a transmite importanta timpului petrecut impreuna. Ceasurile cu licheni si mesaj personalizat, considerate o expresie cu insemnatate, au, pe langa rolul initial pentru care au fost create, o valoare emotionala infinit mai mare in ochii beneficiarului, captand noi valente de exprimare a respectului sau iubirii.

Ceasuri cu licheni si mesaj personalizat pentru decoruri unice

Disponibile in diferite dimensiuni si nuante ale ramelor, ceasurile  cu licheni si mesaj personalizat pot deveni decoratiunea centrala a spatiului, potrivindu-se perfect oricarui design interior. Pe langa citirea orei curente, ceasurile moderne de perete decorate cu licheni pot fi integrate fara probleme atat in interiorul locuintei, ca de altfel, in birouri si spatiile de utilitate. Design-ul original, expresiv, lucrat manual, deci unic, complimenteaza nuanta oricarui perete, scotand din anonimat chiar si cea mai simpla cromatica din orice incapere.

Indiferent de mesajul personalizat sau modelul ales, ceasurile cu licheni vor completa armonios interioarele amenajate in diverse stiluri, inclusiv stilul modernist, industrial, rustic, vintage ori scandinav. Ceasurile moderne de perete construite din licheni reprezinta garantia unei manopere calitative si a unei functionari fara probleme, fiind decoratiuni de efect ce pot incanta privirea pe o durata de timp de pana la 10-15 ani, fara o intretinere speciala. Paleta larga de optiuni personalizate permite asortarea lor nu doar la caracterul amenajarii interioare, ci si la preferintele beneficiarului care va aprecia un ceas de perete cu design unic, o piesa decorativa si functionala, cu totul speciala.

Incarca mai multe articole similare
Incarca mai mult de Vlad Jaleriu
Incarca mai mult in Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si...

Se apropie ziua de naștere a copilului? Află unde îi poți organiza o petrecere pe cinste

Ziua de naștere a copilului tău este prilej de emoție plăcută, de nostalgie amestecată cu …