Acasa Timp liber Vrei o vacanta spectaculoasa? Poti inchiria casa lui Leonardo DiCaprio!

Vrei o vacanta spectaculoasa? Poti inchiria casa lui Leonardo DiCaprio!

5 min de citit

Leonardo DiCaprio este castigator al Oscarului, ecologist si investitor imobiliar de succes care inchiriaza proprietati. In prezent, el are o casa in Beverly Hills pe care cei interesati o pot inchiria pentru 32.5 mii de dolari pe luna, dar si o casa in Palm Springs care se poate inchiria cu 3.750 $ pe noapte. 

Prin urmare, daca vrei o vacanta spectaculoasa, poti alege cazare Predeal cu piscina sau poti sa inchiriezi casa lui DiCaprio. Actorul, care are un portofoliul de proprietati impresionant, unele dintre acestea au fost modernizate si puse pe piata de inchiriere de lux, complet mobilate si disponibile imediat.

Conacul lui DiCaprio din Beverly Hills

Intinsa pe o suprafata de 4.671 mp, proprietatea lui DiCaprio este un conac construit in 1936. DiCaprio a cumparat aceasta casa de prin rang in 2021 pentru 9.9 milioane de dolari si a renovat-o si modernizat-o complet. Conacul are doua etaje, patru dormitoare, sase bai, un dulap imens si o bucatarie de prim rang, dotata cu tot ce si-ar putea dori un master chef.

Mai exista o anexa pentru oaspeti, un garaj, o gradina cu maslini si o piscina care are dimensiuni modeste pentru Beverly Hills. Totusi, clientii nu par deranjati de dimensiunile piscinei ale acestei locatii de lux, ci sunt incantati de faptul ca locuiesc in casa lui Leonardo DiCaprio.

Casa de lux din Beverly Hills – detalii grandioase

Resedinta pe care Leonardi DiCaprio o inchiriaza are o intrare grandioasa cu o scara curba extrem de frumoasa. Detaliile de design din interior includ o podea din stejar alb, o camera de zi si un living room open space, un bar auriu si usi in stil francez care se deschid catre piscina si gradini.

Bucataria de top are o insula centrala si un perete cu usi care se deschid catre zona gratarului si piscina. Casa are  si o biblioteca somptuoasa in nuante de gri, iar la etaj sunt patru dormitoare cu baie privata. Pentru oaspeti, exista o pensiune separata cu un apartament cu un dormitor.

Pentru a oferi intimitate, terenul este marginit de gard viu inalt. Curtea din spate are o piscina, un focat, o zona de relaxare si o suprafata mare cu gazon. Locatie este foarte aproape de magazinele de top din Beverly Hills si Wes Hollywood.

Vrei sa stai la Hollywood? DiCaprio are si aici o casa de inchiriat!

Daca vrei sa te bucuri de o vacanta la Hollywood, proprietatea lui Leonardo DiCaprio din Palm Spring ar putea fi exact ce iti doresti. Starul din Titanic pune aceasta proprietate la inchiriere pentru 3.750 $ pe noapte.

Casa a fost construita de Donald Wexler, un arhitect modern, pentru actrita si cantareata Dinah Shore. Dotata cu pereti de sticla, casa are priveliste superba catre terenul de 1.3 acri din jur. Proprietatea se intinde pe 7.022 mp si include o piscina, un teren de tenis, un centru SPA si mai multe seminee in aer liber, perfecte pentru a te bucura de in serile racoroase de un cocktail rafinat. 

Incarca mai multe articole similare
Incarca mai mult de Miruna Stancu
Incarca mai mult in Timp liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si...

Prajitura preferata a surorilor Kardashian a facut ravagii pe internet

De foarte multe multe ori celebritatile ne mai ofera mici secrete care fac parte din viata…