Acasa Sanatate Salina unde tratamentele imbina educatia Montessori cu terapia senzoriala

Salina unde tratamentele imbina educatia Montessori cu terapia senzoriala

4 min de citit

Salina Flori de Sare este o oaza de armonie si sanatate, o combinatie perfecta intre tratamentele de terapie senzoriala si educatia Montessori. Salina pentru copii si adulti este un spatiu unic, creat cu dragoste si dedicare, unde se pot experimenta beneficiile salinoterapiei intr-un mediu placut si adaptat nevoilor tale si ale celor mici.

Salina unde tratamentele imbina educatia Montessori cu terapia senzoriala

In ritmul stresant al vietii de zi cu zi, este important sa ne acordam timp pentru noi si pentru a ne bucura de momentele de relaxare si refacere. In acest context, Salina Flori de Sare este locul perfect pentru a regasi echilibrul si a imbunatati starea de sanatate, intr-un mod educativ si, totodata, distractiv.

Terapia senzoriala – redescopera echilibrul psihic si relaxarea

La Salina Flori de Sare exista un spatiu special dedicat terapiei senzoriale, care are efecte benefice asupra copiilor cu probleme neurologice. Lumina colorata, muzica si culoarea combinate in mod armonios vor contribui la echilibrarea psihica si la relaxarea de care cei mici au nevoie. Mobilierul special conceput pentru activitati de terapie ocupationala si dezvoltarea motricitatii fine completeaza experienta din terapia senzoriala, oferindu-le prichindeilor experiente valoroase.

Educatia Montessori – dezvoltarea abilitatilor independente si a imaginatiei

Salina Flori de Sare este conceputa pentru a oferi copiilor un mediu care sa ii ajute sa isi dezvolte abilitatile, imaginatia si spiritul de independenta. Mobila si jucariile au fost alese cu atentie pentru a facilita activitatile de terapie ocupationala si dezvoltarea motricitatii fine. De asemenea, in salina sunt disponibile si materiale Montessori, care promoveaza dezvoltarea abilitatilor independente ale copiilor si le stimuleaza imaginatia.

Terapie pentru copii – un spatiu dedicat copiilor cu diverse afectiuni medicale

Salina Flori de Sare ofera programe si activitati speciale pentru copiii care au nevoie de terapie, avand in vedere afectiunile medicale specifice. Spatiul de joaca si zona de educatie au fost create pentru a le oferi prichindeilor un mediu sigur si potrivit nevoilor lor individuale. De asemenea, salina dispune de personal specializat care le poate oferi suport si consiliere copiilor in timpul terapiei saline, ajutandu-i sa se simta confortabil si sa isi dezvolte abilitatile necesare pentru o viata independenta.

Tratamente pentru adulti – reducerea stresului si imbunatatirea starii de sanatate

Pe langa activitatile pentru copii, Salina Flori de Sare ofera si programe speciale pentru adulti. Aici sunt disponibile spatii de studiu individual, unde poti lucra in liniste. In salina, adultii pot beneficia de tratamente pentru reducerea stresului si imbunatatirea starii de sanatate.

Salina Flori de Sare este un loc unic care ofera o combinatie perfecta intre tratamente de terapie senzoriala si educatia Montessori. Indiferent daca esti copil sau adult, salina gazduieste activitati special gandite pentru toate varstele. Redescopera starea de armonie si bucura-te alaturi de cei mici de momente de relaxare si terapie holistica, toate in acelasi loc!

Incarca mai multe articole similare
Incarca mai mult de Marian Anurag
Incarca mai mult in Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si...

Pescuitul în familie: O aventură educativă și plină de beneficii pentru copii

Pescuitul este o activitate minunată care nu numai că aduce bucurie și relaxare, dar poate…