Acasa Timp liber Ce documentare au fost realizate despre pisici

Ce documentare au fost realizate despre pisici

4 min de citit

In ultimii ani, au fost lansate o serie de documentare despre pisici. Iata 10 dintre cele mai bune:

1. „Kedi” (2016)

Acest documentar turcesc urmareste viata mai multor pisici de strada din Istanbul. Este un film plin de caldura, care te va face sa vezi pisicile intr-o lumina cu totul noua.

2. „O pisica de strada numita Bob” (2016)

Acest documentar spune povestea adevarata a lui James Bowen, un fost barbat fara adapost care si-a schimbat viata cu ajutorul unei pisici de strada pe nume Bob.

3. „Pick of the Litter” (2018)

Acest documentar urmareste o generatie de catei Golden Retriever in timp ce acestia sunt dresati sa devina caini ghid pentru nevazatori. Este un film inspirator care te va face sa apreciezi munca grea pe care o implica dresarea acestor caini speciali.

4. „Pisica mea din iad” (2011-2018)

Acest reality show il urmareste pe Jackson Galaxy, un comportamentist de pisica, in timp ce ajuta familiile cu prietenii lor feline. Daca esti un iubitor de pisici, acesta este vizionare obligatorie.

5. „Pisici” (2019)

Acest documentar BBC arunca o privire asupra istoriei pisicii, de la originile sale salbatice pana la domesticirea ei. Daca vrei sa afli mai multe despre prietenii nostri feline, acesta este filmul pentru tine.

6. „The Cat Rescuers” (2018)

Acest documentar urmareste un grup de voluntari care isi dedica timpul pentru a salva pisicile din situatii abuzive. Este un film emotionant care te va lasa sa te simti inspirat.

7. „Leul din camera ta de zi” (2015)

Acest documentar analizeaza asemanarile surprinzatoare dintre pisicile de casa si verii lor salbatici. Daca sunteti interesat de comportamentul animalelor, acesta este un lucru obligatoriu.

8. „Kitty Genovese: Crima care a schimbat America” (2014)

Acest documentar spune povestea lui Kitty Genovese, o tanara care a fost ucisa cu brutalitate in 1964. Filmul examineaza efectul spectatorului, care a fost studiat pe larg in anii de la moartea lui Genovese.

9. „Pisicile lui Mirikitani” (2006)

Acest documentar nominalizat la Oscar spune povestea lui Jimmy Mirikitani, un barbat in varsta care locuia pe strazile orasului New York. Filmul urmareste calatoria lui, in timp ce este primit de o femeie plina de inima si de fiica ei iubitoare de pisici.

10. „Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit” (2002)

Acest documentar arunca o privire asupra lumii competitive a expozitiilor de pisici. Daca esti interesat sa afli mai multe despre aceasta subcultura fascinanta, acesta este filmul pentru tine.

Incarca mai multe articole similare
Incarca mai mult de Miruna Stancu
Incarca mai mult in Timp liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si...

Cum să te bucuri din plin de plajă în această vară toridă – sfaturi utile pentru sănătatea ta!

Vara este anotimpul perfect pentru a te relaxa pe plajă și a te bucura de soare, nisip și …