Acasa Noutati Beneficiile Auto Schunn pentru autoutilitare rulate Mercedes-Benz

Beneficiile Auto Schunn pentru autoutilitare rulate Mercedes-Benz

6 min de citit

Atunci când ai nevoie de o flotă auto fiabilă cu autoutilitare de calitate te poți orienta către modele de autoutilitare rulate Mercedes Benz. Pe site-ul auto-schunn.rodealer autoreprezentante auto noi și rulate in: Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara, găsești o varietate mare de autoutilitare și vehicule comerciale din care poți alege soluția de mobilitate potrivită pentru afacerea ta. Autoutilitarele rulate prezintă o serie de beneficii, pe care merită să le iei în considerare atunci când faci o achiziție importantă pentru flota ta auto. Orice afacere de transport are nevoie de vehicule rezistente, fiabile, impecabile din punct de vedere tehnic și estetic.

Fiecare din aceste autoutilitare second – hand comercializate de Auto Schunn sunt atent verificate și certificate pentru a corespunde exigențelor calitative Mercedes Benz.

În acest fel, atunci când achiziționezi o autoutilitară Mercedes, ai garanția funcționalității și calității brandului german.  Riguros testate de către specialiști tehnicieni formați de către Mercedes Benz, vehiculele comerciale sunt disponibile cu livrare imediată în reprezentanțele Auto Schunn. Verificarea în peste 200 de puncte demonstrează calitatea desăvârșită și condiția tehnică perfectă în care sunt comercializate aceste autoutilitare.

Autovehiculele comerciale rulate din oferta Auto Schunn prezintă garanția unor parametri tehnici impecabili și a unui aspect estetic astfel asemenea unor vehicule noi. standardele impuse de Mercedes Benz sunt total respectate de către Auto Schunn, partener autorizat Mercedes.

Achiziționând o autoutilitară second hand  de la Auto Schunn, beneficiezi de o garanție europeană de 20 de 12 luni. Întreținerea vehiculelor este o prioritate pentru dealer-ul auto, care oferă clienților revizii gratuite în următoarele 6 luni de la cumpărare sau la atingerea limitei de 10.000 km. Dacă ai nevoie de tinichigerie, îndreptări șasiu sau diferite lucrări de vopsitorie auto, te poți adresa centrelor Auto Schunn, unde primești consiliere și manoperă excelentă, la norme de calitate superioară.

Inspecțiile riguroase realizate de către specialiștii Auto Schunn asigură calitatea autovehiculului, care este pregătit de orice traseu, indiferent de anotimp sau dificultate. Rulajul este garantat și certificat, pentru a avea certitudinea unei achiziții corecte. Asistența în cazul unor defecțiuni sau accidente este asigurată prompt, iar reparațiile beneficiază de piese de schimb de origine Mercedes Benz.

Un alt beneficiu legat de achiziția autoutilitarelor Mercedes este legat de programul financiar de leasing. Poți achiziționa vehicule comerciale rulate în regim de leasing sau credit auto, cu rate avantajoase și condiții transparent prezentate, încă de la semnarea contractului. Folosind serviciile special dedicate clienților care doresc un contract de leasing sau creditare auto, la Auto Schunn, vei constata flexibilitatea și avantajele ratelor stabilite ferm pe toată perioada contractuală.

În centrele de service de la Auto Schunn ai satisfacția unor servicii de calitate. Specialiștii și tehnicienii sunt certificați de către Mercedes Benz iar fiecare operațiune, reparație sau verificare sunt realizate conform celor mai stricte reguli impuse de normele Mercedes.

Beneficiile service-urilor auto oferite de Auto Schunn sunt apreciate de tot mai mulți posesori de autoutilitare rulate Mercedes, care găsesc aici soluția ideală pentru orice probleme tehnice, revizii sau reparații auto.

Incarca mai multe articole similare
Incarca mai mult de Vlad Jaleriu
Incarca mai mult in Noutati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si...

Ceasuri cu licheni si mesaj personalizat pentru un decor unic

Ceasurile cu licheni si mesaje personalizate promit un decor unic in orice spatiu. Formele…